Juryen har enstemmig kåret Marte Helleseter Hval og Guro Helleseter til årets kvinnelige forbilde.

Begrunnelsen er:

Marte og Guro er to unge kvinner som i 2012 etablerte Showskolen AS. De har utviklet denne til en levedyktig bedrift. De har på grunnlag av sine egne talent bygget opp en musikk-, dans og teaterskole, en lokal arbeidsplass med flere ansatte. De har utviklet et kulturtilbud til glede for folk i alle aldre i regionen.
I Ringeriksregionen er det stor oppmerksomhet på behovet for vekst av arbeidsplasser i årene som kommer. Andelen kvinnelige gründere er lav i Norge. Marte og Guro viser vei og er foregangskvinner som har hatt mot til å etablere en virksomhet, vist stayerevne og engasjement for å skape noe nytt.  De er forbilder for andre jenter som tørr i fremtiden.

Hønefoss 17.januar 2019

Hilde Brørby Fivelsdal, Lena Fossheim, Iselin Huseby, May Janne Botha Pedersen, Unn Teslo.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nyhetsbrev
Følg hva som skjer i Novapro
ErrorHere