NovaPro vil for sjette gang kåre årets kvinnelige forbilde i Ringeriksregionen. Det er åpent for alle som ønsker det å nominere kandidater til årets kvinnelige forbilde. Det gjør du ved å sende ditt forslag til forbilde@ringblad.no. Fristen for å sende inn er 1.desember.

Nominering skjer i samarbeid med Ringerikes Blad.  Det er mulig å bli nominert flere ganger. Etter den åpne nomineringen blir alle kandidatene presentert i Ringerikes Blad. Kandidatene som nomineres kontaktes før presentasjonen i Ringerikes blad, for å sikre at teksten som er skrevet er korrekt og at de ønsker å bli presentert.

Prisen skal gå til en kvinne som framstår som et godt forbilde gjennom sitt engasjement. Hun har gjort en ekstraordinær innsats som utgjør en forskjell lokalt eller globalt. Og hun har tilknytning til Ringeriksregionen. Blant alle de nominerte skal det stemmes fram fem finalister. Så kårer en jury vinneren. Vinneren presenteres på NovaPro sin festaften Lillelørdag 22.januar 2020.  Ønsker du å delta på Lillelørdag 2020 – klikk her.

Årets kvinnelige forbilde 2018 ble Marte Helleseter Hval og Guro Helleseter.