Isabelle Ringnes og Marie Louise Sunde gründerne av Equality Check, ønsker å skape en verden der alle har like muligheter i arbeidslivet, uavhengig av kjønn og bakgrunn. De utfordrer nå oss som arbeider i Ringeriksregionen til å ta testen slik at de kan presentere hvordan det står til i vårt lokale arbeidsliv når de kommer på NovaPro sitt arrangement Lillelørdag 22.januar på Klækken hotell.

Equality Check er startet av de to norske gründerne som en videreutvikling av kampanjen #HunSpanderer. Equalitycheck.it er en unik plattform hvor alle ansatte kan vurdere opplevd likestilling og mangfold på arbeidsplassen. Opplever du like muligheter ? Opplever du en inkluderende kultur? Good work/ life balance? Ubevisst diskriminering?

Svarene er anonyme. Når 5 personer har vurdert et selskap går selskapet «live», det betyr at alle kan se hvordan ansatte vurderer selskapet. Plattformen er akkurat åpnet, og allerede har vi over 3000 vurderinger og mer enn 100 selskaper som er live. Dette er en fantastisk mulighet for at grasroten skal kunne være med å katalysere et mer likestilt og gjennomsiktig arbeidsliv – til det beste for alle. Bli med du også!

Er du leder for en bedrift? Equality Check er en unik plattform for anonyme vurderinger om opplevd likestilling på arbeidsplassen. Fremtidige ansatte er i dag mer opptatt av muligheter, autonomi, fleksibilitet og en inspirerende fremtid i selskapet. Gode vurderinger på Equality Check vil være en gylden mulighet for å vise frem bedriften deres for fremtidige arbeidstakere. Send ut en oppfordring til deres ansatte om å legge igjen en vurdering om bedriften på Equality Check.

Ta testen her