Har du opplevd å bli overkjørt eller latterliggjort, blitt kalt «lille venn», eller har viktig informasjon bevisst blitt holdt unna deg? Da har du sannsynligvis blitt utsatt for en hersketeknikk. Bli med på vårt webforedrag 11.februar!

 

Vi har prøvd å få til et arrangement med Vibeke Holtskog, men har blitt stoppet av korona. Nå ville vi ikke vente lenger og valgte å få Vibeke til å kjøre foredraget om hersketeknikker på web. Torsdag 11.februar kl.19-20.

Påmelding på epost innen 9.februar: post@novapro.no 
Pris: kr 300 for medlemmer/350,- for ikke-medlemmer.
Betaling: Husk å merke nettforedrag.
Vipps til 100522 eller til konto:2230 27 34600
Lenke til webforedraget sendes ut nærmere arrangementet når påmelding og betaling er registrert.

 

Her vil du lære å kjenne igjen de vanligste hersketeknikkene, og få gode råd for hvordan du kan møte og motstå dem.

Hersketeknikker er uttrykksmåter og atferd som noen bruker for å få en annen person til å føle seg underlegen og dum. Mennesker som bruker hersketeknikker, er først og fremst opptatt av å vise at de har makt. De ønsker å fremheve seg selv på bekostning av andre. Hersketeknikker brukes også ubevisst og tilfeldig, uten å være planlagt. Kanskje har du selv brukt hersketeknikker, uten å være klar over det?

Når hersketeknikkene virker, får de deg ut av balanse, og kan gjøre deg nervøs og usikker. Du kan føle deg mindreverdig, ubekvem eller forbannet. Hersketeknikker sår tvil – om kunnskap, verdi, betydning og meninger. For å kunne si fra på en profesjonell måte, må du kunne analysere hva som skjer i situasjonen, samt vite hvordan du best skal fremstå tydelig og saklig i møte med ufin kommunikasjon.