Vi inviterer til digital workshop med Alisa T. Jensen fra HR Ekspertene, tirsdag 18.mai. Det har aldri vært viktigere å være tilstede på LinkedIn enn det er i dag.  LinkedIn har alltid vært viktig for profesjonell nettverksbygging, karriere og B2B kommunikasjon. 

De siste 12 månedene har nettverket opplevd økt aktivitet og fått en enda viktigere rolle, ettersom både arbeidsliv og næringsliv er flyttet til skjerm.

Nå som «alle» på jobb møtes på LinkedIn, still deg selv følgende spørsmål:

  • Hvordan «ser du ut» hvis noen søker deg opp på LinkedIn i dag?
  • Jobber LinkedIns algoritmer for deg eller mot deg?
  • Hvor bevisst er du på mulighetene LinkedIn gir deg i profesjonell sammenheng?

LinkedIn gir deg muligheten til å presentere deg på en profesjonell måte overfor dine forretningsforbindelser, potensielle samarbeidspartnere, kunder, rekrutterere og arbeidsgivere.

LinkedIns algoritmer hjelper deg å bli funnet for din kompetanse – hvis du ikke forvirrer dem med å kopiere CVen rett inn i profilen, for da jobber de ofte mot deg.

Din aktivitet på LinkedIn kan brukes for å bygge opp din personlige merkevare og posisjoneringen du ønsker å ha på markedet – hvis du er bevisst på det.

For å lykkes på LinkedIn trenger du en forståelse av nettverkets algoritmer og dynamikk, og en god strategi. Begge deler skal vi gå inn på under workshopen – bli med! NB Begrenset antall plasser.

Digital workshop 18.mai kl.18.30 -20.00.

Workshopen ledes av Alisa T. Jensen – executive coach, LinkedInekspert, og grunnlegger av HR EKSPERTENE.

Bindende påmelding til: post@novapro.no innen 14.mai, obs! max 30 deltakere
Deltakeravgift:

Medlemmer: kr 300,-
Ikke-medlemmer kr 400,-
Betales inn til kontonr 2230 27 34600 eller Vippses til 100522, merk LinkedIN
Link til digitalworkshop sendes ut i forkant av workshop