Torsdag 2.september kommer Kine B. Hartz, sjefredaktør i Norges største motemagasin Costume, sammen med to av landets dyktigste økonomijournalister, Jorun Sofie Fallmo Aartun og Anita Hoemsnes til Hønefoss!

Fallmo Aartun og Hoemsnes har sammen skrevet boken «Penga og Livet – ta grep om egen økonomi. Bli en økonomisk superkvinne».

Vi frister med goodiebags fra forskjellige butikker i Hønefoss, det siste Costume, tilbud på abonnement av magasinet og kjøp av boken «Penga og Livet».

Kine B. Hartz er oppvokst i Hønefoss, nærmere bestemt på Rabba og har gått 12 års skolegang her, før hun tok veien fatt videre. Vi er stolte over å invitere henne tilbake til hjembyen og gleder oss til å høre mer om hennes vei inn i motebransjen, hvordan det er å lede Norges største motemagasin, og hvilke verdier hun legger til grunn i sitt lederskap i denne bransjen.

Forfatterne av boka Penga og Livet, tar for seg den indre uroen vi kvinner kan føle på når vi tenker personlig økonomi. Visste du at seks av ti kvinner sier de heller vil snakke om sin egen død enn penger? Jo, det stemmer ifølge en internasjonal undersøkelse. Forfatterne kommer til Hønefoss og Ringerike for å fortelle oss hva vi som kvinner kan ta tak i for å bli økonomiske superkvinner.

Jorun Sofie F. Aartun har 12 års erfaring fra Dagens Næringsliv og har markert seg som en dyktig, allsidig og dagsordensettende næringslivsjournalist. Hun har spilt en sentral rolle i DNs journalistikk om kjønnsdelt arbeidsliv og er sammen med Anita Hoemsnes en av initativtakerne til Facebookgruppa DN Kvinner.

Anita Hoemsnes har skrevet om privatøkonomi og arbeidsliv i Dagens Næringsliv i over 20 år og regnes som en av de fremste privatøkonomieksperter i norsk presse. Hun jobber som kommentator i DN.

Billetter kjøper du her