På grunn av restriksjoner knyttet til korona i januar ble arrangementet utsatt.
Men nå er vi klare til å invitere til vår årlige festaften Lillelørdag tirsdag 5.april!

Her er alle velkommen til en spennende kveld med engasjerte og modige kvinner.

Billetter til arrangementet kjøpes på Ringbillett: Kjøp billetter her
Dørene åpnes kl.17.30. Programmet starter kl.18.00. Vi starter kvelden med velkomstdrink og en deilig tapastallerken og med god tid til å hygge oss ved bordene.

Cecilie Skog

Cecilie Skog kommer med foredraget Cecilies verden. Cecilie er en av verdens mest profilerte og meritterte eventyrere. Første kvinnen i verden til å nå det høyeste fjellet på hvert av de syv kontinentene, i tillegg til å ha besteget «de tre polene» Mount Everest, Nordpolen og Sydpolen. Denne kvelden tar hun deg med på et strabasiøst eventyr gjennom storslått natur. Essensen er ikke det harde slitet eller prestasjonene i seg selv, men den enorme gleden over å kunne realisere sine største og innerste drømmer.

Feeling Good

Tre av våre fremste kvinnelige sangere; Ida Olderøy Weggersen, Margrete Lad og Benthe Lie Fjeldheim med Håvard Jakobsen på Tangenter, ønsker å gi oss en «Feeling Good»-opplevelse og en smakebit av et nytt spennende samarbeid.

Kåring av årets kvinnelige forbilde

Det blir syvende året vi skal kåre årets kvinnelige forbilde i Ringeriksregionen. Det gleder vi oss til, men før det skjer så skal vi nyte Klækken hotell sin deilige dessertbuffet.

ARTICA

Til å lede oss igjennom denne festkvelden har vi fått konferansier ARTICA – en ung, men ikke uerfaren, drag-artist som holder til i Kristiansand men som selv er fra Ringerike. En uoppdaget superstjerne som elsker å showe for et publikum på scenen.
Det er bare å glede seg!!