Velkommen til en festaften med, ikke bare en, men to fyrverkeri av noen damer! Her blir det to foredrag du ikke vil gå glipp av, bobler i glasset og hyggelige overraskelser.

Tid: 1.september kl. 18.30
Sted:
Gledeshuset

Marianne Jemtegård har lang erfaring fra å veilede nordmenn med å finne tidløs og god stil, og ikke minst hvordan man finner en personlig stil i verdens svært skiftende trendbilder. Mange kjenner henne fra God morgen Norge, der hun som TV2s moteekspert guider seerne gjennom de siste trendene fra inn- og utland og bidrar med gode tips.

Marianne er utdannet journalist og har over 10 år i motebransjen som sjefredaktør, stylist og blogger, hun har et godt grep om hva som rører seg på motefronten. Og som internasjonal jetset-DJ sørger hun også for at feststemningen alltid er på topp!

Vi gleder oss til å være med på Mariannes gründerreise i underholdnings- og mediabransjen! Hun er en fest av en kvinne, og med fokus på motivasjon og egennytte i sine foredrag, er vi sikre på at dette blir et foredrag med fart og spenning. I tillegg skal Marianne dele av sin kompetanse og gi oss nyttige tips og triks for powerdressing, og hvordan “ta et rom” med selvsikkerhet og stil.

Elaine Bloom er en foredragsholder utenom det vanlige – hun må oppleves! Hun er energisk og formidler sitt budskap med masse liv og energi – det er helt tydelig at denne dama brenner for faget sitt. Hun har en egen evne til å kombinere det evidensbaserte og empiriske med unike historier, hun formidler budskapet med humor og innlevelse. Med bred kompetanse og flere tusen timers erfaring innen ledelse, rekruttering, coaching, mentaltrening, undervisning og karriereveiledning, har hun mye å bidra med. Hun er opptatt av en helhetlig tilnærming til karriere; det fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle, og hun formidler budskapet om karriereutvikling i et livsperspektiv. Med Elaine og Marianne på lag vil vi få en koffert full av verktøy å ta med videre i våre individuelle reiser. Om du ønsker å utvikle dine karrieremuligheter, endre kurs i livet, går med en gründerdrøm eller bare vil ha det GØY; så er dette kvelden for deg!

Billetter kjøper du her