Vi hadde en inspirerende, gøyal og hyggelig kveld på Gledeshuset med Marianne Jemtegård og Elaine Bloom!

Den 1. september entret ca 80 festkledde damer Gledeshuset, forventningene til kvelden var stor og våre foredragsholdere innfridde. Men før Elaine Bloom entret scenen fikk alle deltagerne utdelt en superfin gavepose og sprudlevann i glasset. Og med vårt nylige samarbeid med Pan Innovasjon fikk vi besøk fra 3 start-ups i deres program, med stands og produkter å vise frem. Så gøy med lokale entrepenører i en slik setting. Hver stand ble besøkt av nysgjerrige deltakere, også foredragsholderne ble imponert over produktene. I tillegg hadde vi besøk av Temp Team, som passet svært godt til temaet karriereutvikling.

Elaine Bloom var den første på scenen, med en smittende energi og uformell holdning delte hun av personlige erfaringer og delte ut tips til oss alle. Elaine Bloom har lang erfaring som rekrutterer og har eget firma i tillegg til å være småbarns mamma. Takk for gode historier og tips vi kunne ta med oss videre i vår karriereutvikling og liv.

Etter en liten pause, hvor damene fikk påfyll i glassene og enda mer tid til å prate med utstillerne og hverandre, fikk vi se det blide åsynet til Marianne Jemtegård på scenen. Med masse herlig energi fortalte hun om sin egen reise samtidig som hun ga gode og inspirerende tips til en nøktern, men gøy garderobe. Det er ikke alltid lett å vite dresscode eller «How to dress to impress», men Mariannes råd tar vi med oss videre og vi håper mange av deltagerne får god nytte av de – arrangørene har definitivt tatt det i praksis 🙂

Dette var en kveld med herlige damer som virkelig er kvinner som gjør karriere med stil, om det er i livet eller i jobbsammenheng! Takk til dere Elaine og Marianne, utstillerne Englegard Naturlig Hudpleie, Ecoelg, SMARTsam og Temp-Team. En stor takk til alle våre gavmilde samarbeidspartnere med gaver til goodiebags og gevinster, og ikke minst alle de flotte damene i salen!! Virkelig en festlig aften! 🥳🤩🤩🥳