Nova Pro gleder seg over å endelig arrangere nettverkskveld igjen. Disse aftenene er ettertraktet og savnet, og denne høsten har vi nok en gang valgt å sentrere nettverkskvelden rundt en spennende aktivitet. Bli med oss til Helgelandsmoen og Just Padel!

Den 16. november klokken 18.00 møtes vi på Just Padel på Helgelandsmoen hvor vi skal få en rask introduksjon til sporten, før vi selv griper en racket og prøver oss utpå banene. Dette blir en artig og uformell måte å bli bedre kjent med hverandre på, samtidig som vi forsøker oss på en populær sport.

Etter at vi har utfordret oss selv og hverandre på Padel banen, blir det servert en nydelig høstsuppe med litt attåt. Da får vi mulighet til å mimre om vår storhetstid med racket i hånden og bli bedre kjente med hverandre, på kryss av bakgrunn, yrker og evner på Padel banen.

Ta på deg treningsklær og ta med deg rene joggesko/innesko, så skaffer vi resten av utstyret. En flaske vann kan være lurt å bringe med, og en varm jakke etter Padel økten.

Påmelding til post@novapro.no innen 11.november
Deltakeravgift: kr 150,- for medlemmer og kr 200,- for ikke-medlemmer  betales inn til kontonr 2230 27 34600 eller Vippses til 100522. Merk med deltagernavn.

Vi setter minimumsantall påmeldte til 10, om vi blir færre må vi dessverre avlyse. Så ta med deg kollegaer og/eller venninner og bekjente fra hele Ringeriksregionen og bli med på en aktiv aften med oss!