Årets kvinnelige forbilde i Ringeriksregionen kåres for åttende gang på LilleLørdag 22. mars. Hele 15 verdige kvinner har blitt nominert fra Hole, Ringerike, Jevnaker og Modum. Av disse har juryen plukket ut fem finalister som alle fremstår som gode forbilder gjennom sin ekstraordinære innsats og sitt engasjement. Her kan du bli bedre kjent med en av de, Reni Karoline Odden.

Reni er nominert for sin innsats for frivilligheten og for det enestående mennesket hun er som bryr seg om og inspirerer mennesker rundt seg. Reni jobber som frivillighetskoordinator i Ringerike kommune, en stilling hun har bidratt svært positivt i etter den ble opprettet i 2022. Reni karakteriserer selv stillingen som «drømmestilling», siden hun har vært opptatt av frivillighet og inkludering helt siden ungdomsårene.

Hun har tidligere jobbet 11 år som enhetsleder i helsesektoren, og hun har ved flere anledninger markert seg med sitt engasjement for de unge. Hun trives godt med å jobbe med mennesker, og det er tydelig at mennesker trives godt rundt Reni. Hun er en engasjert pådriver med en unik evne til motivere og inspirere – hvilket skaper resultater.

Hun yter i kraft av sin personlighet langt utover hva en kan forvente, og i en tid hvor frivilligheten får en stadig større betydning for stadig flere mennesker, utgjør hennes arbeid og ekstraordinære innsats en forskjell for samfunnet – for det er hun et forbilde.

Billetter til LilleLørdag kjøper du her. Foto: Karoline Berven