WOW POW- må det være lov å skrive om årets LilleLørdag🎉
For en festaften vi fikk lov å oppleve på onsdag den 22. mars, med en hel skokk av fantastiske og rause damer! 💕

LilleLørdag 2023, vårt 8. i rekka, ble en større suksess enn vi hadde våget å håpe på. Med en konferansier som håndterte rollen med bravur, bød på seg sjøl og bidro til lave skuldre – tusen takk Aase Kristin Andreassen, eller «bare Aase» som som selv proklamerte.
I år var underholdningen dekket av 4 svært dyktige musikere fra Hønefoss Storband, tre på messingblåsere og en på orgel.
Men ALTSÅ, sjefredaktør og grunder av det herligste magasinet Altså, tok oss med på sin og magasinets reise og for en reise – og vi er enda mer forelsket i dette magasinet. Og så, sjølvesten, Sigrid Bonde Tusvik Dette smalt og vi lo godt, men så mye sannheter og gode ord – takk til dere begge. Vi heier på dere! (😉 intern joke for oss som var der)
Med et et service minded vertskap i Klækken Hotel og en gruppe støttende sponsorer, Skue Sparebank og Account Regnskap var også tilstede, landet vi årets LilleLørdag akkurat slik vi ønsket det – med en intim atmosfære, mye latter, god underholdning og herlig summing rundt bordene.
Årets kvinnelige forbilde, med sine fantastiske finalister, ble godt presentert av juryen. Det er tydelig i år igjen at juryen har gjort et grundig arbeide med å dykke dypere i hver enkelt finalist, før de kåret en svært verdig vinner i Ellen Gustavsen Simensen. Og det var helt tydelig at forfatteren og forbildet ikke hadde ventet dette. Vi GRATULERER så mye kjære vinner av Årets Kvinnelige Forbilde, for din utrettelige innsats og ditt bevis på at hardt arbeide er veien til suksess, og oppnåelse av drømmer, og at veiene ikke alltid behøver å være en Riksvei eller Europavei.
Tusen takk til alle våre vakre gjester, vi digger dere og heier på hver enkelt av dere