Aktuelt

Vi bygger ny hjemmeside!

Tiden er inne for en oppgradering av Nova Pro sin hjemmeside, og vi kan love en mer tilgjengelig plattform for dere våre medlemmer, gjester og næringsliv. Den nye siden kommer på plass iløpet av høsten – vi ber dere være tålmodige med oss og oppdateringer her på hjemmesiden. Følg oss gjerne på Facebook og Instagram!

 

Vinner av «Årets kvinnelige forbilde» 2022 er Ellen Gustavsen Simensen

Årets kvinnelige forbilde» er en kvinne som har vist at det er mulig å nå mål gjennom hardt arbeid, stayerevne og stor vilje. Dette er forbilledlig i en tid hvor stadig flere opplever det som krevende å velge retning i livet. Årets forbilde har vist at veien blir til – ikke bare mens man går – men hvis man går; går for drømmene.

Ibsen sa en gang at «å skrive – det er å holde dommedag over seg selv». Å skrive er krevende. I et forfatterskap skal du ikke bare skrive; du skal også ha et forlag til å like det du skriver, og du skal blottstille deg ved å risikere alt fra nådeløse kritikker til suksess.

Årets forbilde visste dette, og tok likevel skrittet. Hun forteller at hun har hatt lyst til å skrive i mange år, men at det tok tid å våge. Nå har hun gjennomført med bravur to ganger allerede, først med debutboken «Tro meg når jeg lyver» som kom i 2020 – en psykologisk krimroman som ble tatt vel imot og gitt gode kritikker. «Helstøpt og spenningsdrevet krimfortelling, hvor forfatteren deler dyp innsikt i menneskesinnet.» Boken er utgitt både i Norge og i utlandet. Bok nummer to, som nylig kom ut; «Den navnløse arven» gis minst gode kritikker, og terningkast 6. Vårt forbilde leverer.

Ellen mottar ikke denne prisen utelukkende på bakgrunn av hennes dyktighet og suksess. Hun mottar også prisen fordi hun er et bevis på at det er mange veier til suksess, et viktig budskap i dagens til tider normere samfunn.

Gjennom engasjement, ekstraordinær innsats, sterk vilje og hardt arbeid kan man oppnå mye. Ellen et forbilledlig eksempel på dette. Hun har turt å gå sin egen vei. Hun har fulgt sin drøm. Dette er for mange til inspirasjon og kan for mange utgjøre en forskjell.

Juryen besto av: Lena Fossheim, Hilde Brørby Fivelsdal, Line Sortehaug Grønlie, May Janne Botha Pedersen og Anne Cathrine Frøstrup

Ellen Gustavsen Simensen, finalist årets kvinnelige forbilde

Årets kvinnelige forbilde i Ringeriksregionen kåres for åttende gang på LilleLørdag 22. mars. Hele 15 verdige kvinner har blitt nominert fra Hole, Ringerike, Jevnaker og Modum. Av disse har juryen plukket ut fem finalister som alle fremstår som gode forbilder gjennom sin ekstraordinære innsats og sitt engasjement. Her kan du bli bedre kjent med en av de, Ellen Gustavsen Simensen.

Les mer «Ellen Gustavsen Simensen, finalist årets kvinnelige forbilde»

Reni Karoline Odden, finalist årets kvinnelige forbilde

Årets kvinnelige forbilde i Ringeriksregionen kåres for åttende gang på LilleLørdag 22. mars. Hele 15 verdige kvinner har blitt nominert fra Hole, Ringerike, Jevnaker og Modum. Av disse har juryen plukket ut fem finalister som alle fremstår som gode forbilder gjennom sin ekstraordinære innsats og sitt engasjement. Her kan du bli bedre kjent med en av de, Reni Karoline Odden.

Les mer «Reni Karoline Odden, finalist årets kvinnelige forbilde»

Anne Jørgensen og Laila Løvhøiden, finalister årets kvinnelige forbilde

Årets kvinnelige forbilde i Ringeriksregionen kåres for åttende gang på LilleLørdag 22. mars. Hele 15 verdige kvinner har blitt nominert fra Hole, Ringerike, Jevnaker og Modum. Av disse har juryen plukket ut fem finalister som alle fremstår som gode forbilder gjennom sin ekstraordinære innsats og sitt engasjement. Her kan du bli bedre kjent med to av de, Anne Jørgensen og Laila Løvhøiden, som sammen er finalister i kåringen.

Les mer «Anne Jørgensen og Laila Løvhøiden, finalister årets kvinnelige forbilde»